Sunday, 14 August 2011

For U..GuRLz...!


smlm seharian duk usha blog org..bagus kan? Tambahkan ilmu pengetahuan.At least,our knowledge about current issue is not 0.BuT...apa yg paling sy suke ialah mmbaca tentang dunia fesyen. Mayb u can get some tips from these 'wanita'.Check it out...! ^_^
Siapa tak kenal dia..HaNa TaJIMa! Seorang 'designer' muda yg terkenal dgn dunia fesyen ny tersendiri. Dia telah membawa 1 evolusi baru gaya bertudung di kalangan wanita di serata dunia..banyak ilmu tentang dunia fesyen yg kamo boleyh dapat daripada dia. So, do not hesitate to visit her website! http://www.stylecovered.com/ .. =))

Maria ELena..nama yg tidak kurang 'famous' nya di kalangan blogger. sy suke cara dia berfikir..HoNeST. Apparently, she's on her way. When I read her blog, at least, I got 'something'..http://peliks.blogspot.com/

sy xpasti nama dia sebenar..but her nick name is sueannajoe. 29 years old and she is a mom!..GoRGeouS right? siapa bilang seorang ibu xboleh bergaya?.do visit her blog.. http://countthethread.blogspot.com

Her name is FatiN LiYaNa..she s a medical student. Dia agak aktif dalam bidang modelling. She likes to share many tips with people. cara berpakaian, cara pakai selendang..MaKe UP (ni plg sy xpandai&malas..owhhh). jom bebaca.. http://honeykoyuki.blogspot.com/ =))


FyNa HeRe! tu blog name dia..hehe. Masuk lah blog ni, kamo pasti dapat banyaaaaak tips tentang fesyen, kecantikan..dia tak jemu-jemu mencurahkan ilmu melalui penulisan dia pada korang. http://stoberycokelat.blogspot.com/

NaTHRaH..sy rasa dia seorang gadis yg humble. Dikurniakan kecantikan utk dia tak membuatkan dia cepat berbangga dgn diri sendiri..Good gurl..prkara yg baik utk diingatkan kepada sume gadis CHaNTiQuE di luar sana! banyak juga hijab tutorial yg dia buat..baca lah sini http://misznath.blogspot.com


Sy hanya berkongsi sesuatu
TaPi..
tak semestinya kamo mesti ikut mereka
jadilah diri sendiri
dgn GaYa & PeNDiRian kamu sendiri..

Moga tips2 yg kamu dapat dari mereka
dapat membantu kamu
utk jadi seorang yg lebih yakin dgn diri kamu..
KeRaNa...
*
*
*
*
*
KeCaNTiKaN yg SeBeNaRNya ada di HaTi KaMu..

...WitH LOVe..







2 comments:

fyna said...

awww thanks syg..macam xlayak je fyna kalau nak dibandingkan dengan diorang..thanks again <3

SueSYauRaH said...

welcome =)) u deserve for it dear..keep sharing ur idea with people..sharing s caring..^^

super star

Super Stars - Cry On My Shoulder


Powered by mp3ye.eu
Loading...

~ Aku & Kamu ~

Daisypath Friendship tickers